Zaproponuj newsa Zarejestruj się Zaloguj się Zaloguj z Facebook.com Odzyskaj hasło
Profil na Facebook.com Profil na Facebook.com Profil Twitch.tv
Szukanie zaawansowane

LISTA RECENZJI

Testament Sherlocka Holmesa

Dodał: Mateusz "Polew" Polewczyk | 02-11-2012 19:25

Nowa część przygód Sherlocka Holmesa i doktora Watsona przynosi ze sobą nowy wizerunek detektywa, oprawę i podejście do graczy. Trudno oprzeć się wrażeniu, że gra jest zdecydowanie łatwiejsza choćby od Arsene Lupina czy Kuby Rozpruwacza. Jednak jest to utrzymana w starym, dobrym stylu przygodówka z kilkoma ulepszeniami, zachęcającymi nowych ludzi do zabawy.

Komentarze | czytaj więcej

Dishonored

Dodał: Łukasz "Beheliare" Skibowski | 02-11-2012 15:07

Plaga, przyniesiona przez szczury rozprzestrzenia się przez miasto, zmieniając ludzi w zawodzące, bezmyślne zwierzęta. Nikt na świecie nie spotkał się wcześniej z tą chorobą i nikt nie potrafi pomóc dotkniętym zarazą. Co więcej, wszyscy odcinają się oraz przyglądają, jak poradzi sobie miasto. Patrzą się na proces jego obumierania, wraz z odejściem swojej cesarzowej.

Komentarze | czytaj więcej

Krater

Dodał: Łukasz "Beheliare" Skibowski | 29-10-2012 13:07

Postapokaliptyczne pustkowia ciągną się przez świat, przynosząc wszelkim stworzeniom jedynie śmierć. Ostatnią nadzieją na przetrwanie jest krater, pamiątka po wybuchu, który ściągnął na świat zagładę. Z niewiadomych przyczyn, tylko tutaj jeszcze rosną rośliny, mogące zapewnić pożywienie. Krater otworzył również dostęp do podziemnych, przedwojennych tuneli, pełnych dawno zapomnianych skarbów. Przybywaj, wędrowcze, do krateru, jeśli nie chcesz, żeby śmierć zacisnęła na Twojej szyi kościstą łapę. To jedyne miejsce, gdzie masz szansę przeżyć.

Komentarze | czytaj więcej

Tryst

Dodał: Jakub "Tupi" Wójcik | 17-10-2012 21:36

Tym, co najbardziej wyróżnia Tryst , to jego dziwna nazwa. Gra dołącza do tradycyjnego już kanonu strategii rzeczywistych, rozgrywanych w kosmosie. Na pierwszy rzut oka wygląda jak kalka najlepszego tytułu, osadzonego w świecie science-fiction – Starcraft II. Po raz kolejny przedstawiony mamy konflikt między rasą ludzką a złowrogimi obcymi.

Komentarze | czytaj więcej

ArmA 2 - DayZ

Dodał: Jakub "Tupi" Wójcik | 14-10-2012 20:15

Większość fanów zna popularny dodatek do Arma II – DayZ. Co sprawia, że modyfikacja ta zdobyła tak wielką rzeszę fanów? Postaramy się odpowiedzieć na to pytanie w naszej recenzji.

Komentarze | czytaj więcej

Fallout: New Vegas - Ultimate Edition

Dodał: Mateusz "Polew" Polewczyk | 12-10-2012 16:25

Fallout: New Vegas, to wspaniała przygoda, zapewniająca kilkadziesiąt godzin gry wypełnionych niezwykłym klimatem, setkami questów, tajemniczych lokacji, decyzji, wyborów, walk i strzelanin. Eksploracja w tej produkcji to czysta przyjemność i niesamowite doświadczenie. Niniejszy artykuł obejmie wyłącznie rozszerzenia, ponieważ recenzja podstawki już znajduje się w naszym serwisie. Arsenał Zbrojmistrzów i Wyposażenie Kuriera, to dodatki, które nie oferują nowych przygód, a jedynie wprowadzają odmienny arsenał, zapewniają lepszy start i wyzwania, którym możemy stawić czoła. Zabić Cezara nożem? Nic prostszego. Smutki Starego Świata, Krwawa Forsa, Droga przez Pustkowia i Szczere Serca rzucają nas natomiast w wir wydarzeń, rozgrywających się na zupełnie nowych terytoriach.

Komentarze | czytaj więcej

Ridge Racer: Unbounded

Dodał: Piotr "Piotru" Ostrowski | 11-10-2012 20:10

Lubisz tor wyścigowy? Nietuningowane auta? Jazdę na niskich biegach i małolitrażowe silniki? To z pewnością nie masz czego szukać w grze „Ridge Racing: Unbounded”. Jest ona produkcją wysokooktanową, pełną dynamizmu, interakcji i rozwałki. Ta pozycja ma „cojones”, inaczej – jaja. Chwila spędzona przy tej grze jest dobrym sposobem na odreagowanie ciężkiego dnia, miesiąca, może nawet roku. Owa chwila nie może niestety trwać zbyt długo, gdyż po godzinie staje się nudna, słaba i irytująca. Dochodzimy do sedna: w cenie 60 złotych (nie wliczając DLC), otrzymujemy całkiem niezłą zabawę, odbywającą się na zasadzie - „ja w pewnych kwestiach przymknę oko, a Ty zgasisz ekran”.

Komentarze | czytaj więcej

Dark Arcana the Carnival

Dodał: Łukasz "Beheliare" Skibowski | 11-10-2012 17:10

Przygodówki nie należą do mojego ulubionego gatunku gier. Jednak zdarzają się gry wyjątkowe z każdego rodzaju, obok których nawet mnie ciężko było przejść i nie docenić takich perełek, jak np. Syberia czy The Longest Journey. Dark Arcana the Carnival jest czwartą produkcją z tego gatunku, w którą zagrałem i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nigdy nie znajdzie się nawet blisko wymienionych przed chwilą tytułów, co nie znaczy, że nie można dać jej szansy.

Komentarze | czytaj więcej

Worms: Revolution

Dodał: Kamil "Bolognese" Kozakowski | 10-10-2012 13:08

Kto robi największą rozwałkę? Kto niszczy wszystko dookoła, nie zważając na straty? Kto do swoich morderczych planów używa owiec, osłów i staruszek? Oczywiście, odpowiedź może być tylko jedna – Wormsy! Okopcie się przed monitorami, zaproście znajomych i przygotujcie się na śmiercionośną walkę z przyjaciółmi, albowiem Wormsy powracają w starym, dobrym stylu do swoich dwuwymiarowych korzeni, jednocześnie pozostając w trój wymiarze. Jak to możliwe? No cóż, kiedy nadchodzi rewolucja, to wszystko jest możliwe.

Komentarze | czytaj więcej

DeadEnd Cerebral Vortex

Dodał: Łukasz "Beheliare" Skibowski | 02-10-2012 22:17

Dusza rozbita na kawałeczki. Labirynt podświadomości wciąga Cię do wnętrza umysłu, w którym nic nie jest pewne, a wszystko może być iluzją. Musisz odzyskać części swojej roztrzaskanej duszy, nie pozwolić, aby zwiodły Cię fałszywe obrazy. Wyjdź cało z tego Ślepego Zaułka.

Komentarze | czytaj więcej

<< poprzednie 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 następne >>
REKLAMA

Created by Notimeo logo
Copyright © GIEROmaniak 2005-2017. Wszelkie prawa zastrzeżone. Strona załadowała się w 7.9 ms.

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania z naszej polityki prywatności. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

x