Zaproponuj newsa Zarejestruj się Zaloguj się Zaloguj z Facebook.com Odzyskaj hasło
Profil na Facebook.com Profil na Facebook.com Profil Twitch.tv
Szukanie zaawansowane

LISTA RECENZJI

Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars

Dodał: Mateusz "Polew" Polewczyk | 04-06-2012 21:24

Napoleonic Wars rzuca nas w wir walki pomiędzy kilkoma zwaśnionymi mocarstwami wczesnego wieku XIX. Jako żołnierz liniowy jednej z potężnych nacji z czasów Napoleona bierzemy udział w wymagających i widowiskowych bitwach. Czasy przedstawione w tym DLC nie są zbyt częstym zjawiskiem w dziedzinie gier komputerowych, dlatego warto się dodatkiem zainteresować. Fani Mount & Blade szybko odnajdą się w mechanice gry, ale nowi gracze będą musieli przyzwyczaić się do topornego sterowania i wymagającego modelu rozgrywki.

Komentarze | czytaj więcej

Diablo III

Dodał: Piotr "Piotru" Ostrowski | 01-06-2012 20:07

Blizzard Entertainment w tym roku wyciągnęło z rękawa swojego asa - wreszcie. Ze względu na zmniejszenie zainteresowania światem World of Warcraft, Blizzard postanowił po 11 latach od premiery ostatniego dodatku o złowieszczej nazwie Diablo II: Lord of Destrucion wydać kontynuację. Diablo III to sequel dobrego, hardkorowego i znanego na całym świecie Diabolo w oprawie (ponoć) godnej dzisiejszych realiów. Czy rzeczywiście wszystkie obietnice zostały spełnione? Czy oczekiwanie na premierę przyniosło skutek? Kostur Nathanka? Mięsne jeżyki? Na te odpowiedzi sami sobie odpowiecie po przeczytaniu tej recenzji.

Komentarze | czytaj więcej

Capsized

Dodał: Jakub "Tupi" Wójcik | 26-05-2012 20:46

Dreszczyk emocji w eksploracji terenu oraz chęć poznania nowych doświadczeń, to dwie rzeczy, które napędzają ludzkość od tysięcy lat. Przez wieki wymagało to wielu niebezpiecznych przygód takich jak wyjście w głąb niebezpiecznej rzeki bądź degustacja nowego jedzenia, która najczęściej opierała się na zasadzie "kto nie ryzykuje ...". Jednak ten czas przeminął i teraz potrzebujemy tylko dobrego auta oraz pieniędzy w kieszeni.

Komentarze | czytaj więcej

Sorcery: Świat Magii

Dodał: Piotr "Zyggi" Zygmunt | 22-05-2012 19:34

Kto za dzieciaka nie chciał zostać czarodziejem? Sądzę, że mało kto. Kto czekał na dobry tytuł w którym kontrola ruchowa za pomocą PS Move będzie wymogiem, a nie jedynie mało potrzebnym dodatkiem? Na pewno ja. Jakąż radością napełniła mnie wieść o powstawaniu Sorcery. Jak miło - pomyślałem - Jak miło, że nie powstał kolejny sportowy, albo imprezowy tytuł wykorzystujący różdżki od Sony. Śmieszna sprawa, że dostaliśmy całkiem solidny tytuł... dla dzieci.

Komentarze | czytaj więcej

Starhawk

Dodał: Piotr "Zyggi" Zygmunt | 20-05-2012 16:29

Czy ktoś może pamięta taką grę jak Warhawk na PSX i jej multiplayerowy remake z 2008 roku? W sumie, ot, taka strzelanka w klimatach science fiction. Żadnej fabuły, po prostu niebiescy strzelają do czerwonych. Ja nie grałem, ale słyszałem wiele dobrego, jak i wiele złego. Teraz w moje łapy wpadła kontynuacja - Starhawk. Nic już nie jest takie samo.

Komentarze | czytaj więcej

Rayman Origins

Dodał: Jakub "Tupi" Wójcik | 16-05-2012 09:54

Gdzieś w ciągu kilku ostatnich lat pojęcie gier klasycznych zostało zatracone na rzecz wysokobudżetowych pozycji. Mimo zgiełku tego gatunku mogliśmy znaleźć perełki takie jak "Trine 2" czy "Limbo", gdzie zasmakowaliśmy dawnych lat. Jednak to wszystko, to kropla w morzu wysoko "większych" gier, stawiających przede wszystkim na piękną grafikę, apokaliptyczne historie oraz formę, która z czasem się już przejadła. Ogólnie rzecz biorąc gry zatraciły swoją dawną niewinność. 

Komentarze | czytaj więcej

Trainz Simulator 12

Dodał: Piotr "Maliniak" Malinowski | 14-05-2012 12:02

"Wsiąść do pociągu byle jakiego, nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet...". Z tymi słowami przystąpiłem do recenzji najnowszej edycji Trainz Simulator opatrzonej numerkiem 12. Czy była to szczęśliwa podróż i pełna niezapomnianych przeżyć i widoków. Tego dowiecie się już za chwilę. Odjazd!!

Komentarze | czytaj więcej

UEFA EURO 2012

Dodał: Piotr "Maliniak" Malinowski | 07-05-2012 15:12

Już niedługo największa piłkarska impreza w Europie rozegra się na ziemiach odzyskanych Polski i Ukrainy. Jaki to będzie turniej, dowiemy się w czerwcu, ale już dziś wiadomo, że Polska wystąpi w najsilniejszym składzie od lat. EA Sports podobnie jak UEFA poszła zupełnie innymi ścieżkami niż zwykle. Zamiast marketingowego szumu w postaci samodzielnego produktu, gracze otrzymują "UEFA EURO 2012" jako dodatek DLC do "FIFA 12". Niespodzianka? Chyba można się było tego spodziewać...

Komentarze | czytaj więcej

Naval War: Arctic Circle

Dodał: Łukasz "JoHnyW" Wolski | 02-05-2012 09:03

Jak coś jest do wszystkiego to jest do ... ?

Komentarze | czytaj więcej

Nightmares from the Deep: The Cursed Heart

Dodał: Piotr "Maliniak" Malinowski | 29-04-2012 22:43

Nie, nie jestem wielbicielem gier logicznych. Pisałem to przy poprzedniej recenzji od zabrzańskiego Artifex Mundi. Ale lubię przygodówki, a każda kolejna, która wychodzi spod ich rąk jest lepsza od poprzedniej. Toteż nie wahałem się długo, gdy zaproponowano mi zrecenzowanie nowej produkcji górnoślązaków. Zwłaszcza, że ich nowej dzieło jest utrzymane w klimatach "Piratów z Karaibów.

Komentarze | czytaj więcej

<< poprzednie 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 następne >>
REKLAMA

Created by Notimeo logo
Copyright © GIEROmaniak 2005-2019. Wszelkie prawa zastrzeżone. Strona załadowała się w 7.05 ms.

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania z naszej polityki prywatności. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

x